שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות קינואה, גזר ועשבי תיבול / חן וינשטיין


חומרים (24 מנות)
3 כוסות קינואה מבושלת
4 גזרים מבושלים / מאודים ומגוררים
2-4 שיני שום קצוצות
כוס בצל ירוק קצוץ
כף טחינה גולמית, עדיף מלאה ונבוטה
1/2 כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
מעט כמון
עשבי תיבול לבחירה: בזיליקום, פטרוזיליה, שמיר, נענע
כף קמח מצה
אופן ההכנה
  1. מערבבים את חומרי התערובת. נותנים לתערובת לנוח במקרר 30 דקות.
  2. משמנים קלות נייר אפייה ומחממים תנור ל-170 מעלות.
  3. קורצים קציצות מהתערובת ומניחים בתבנית.
  4. אופים בתנור כ-20 דקות, או עד שהקציצות זהובות.

 

חזרה