|
|
|
|
תפו"א עם פטריות בצל צלוי וחומץ שרי
|
חומרים (6 מנות)
|
6 תפוחי אדמה אפויים |
300 גרם פטריות פורטובלו חתוכות לפרוסות |
בצל סגול בינוני אחד פרוס דק |
3 כפות שמן זית |
4 כפות חומץ שרי |
1 כף עירית קצוצה |
מלח ופלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- את תפוחי האדמה החמים חוצים ל-2 ומחלקים לצלחות.
- מחממים מחבת עם שמן הזית ומקפיצים את הבצל והפטריות על אש גבוהה עד שהם צרובים היטב מכל הצדדים, מורידים מהאש.
- מוסיפים את חומץ השרי והעירית, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעל תפוחי האדמה.
| חזרה | | |