שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

משמש במילוי טלה / ניר צוק, בעלי מסעת "קורדליה"


חומרים (6 מנות)
12 משמשים מיובשים גדולים ועסיסיים
100 גרם סינטה טלה טחונה ונקייה משומן
2 שיני שום
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס שמיר קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
1 כף סוכר
1/2 כוס יין לבן
אופן ההכנה
  1. חורצים את המשמשים לאורכם (יוצרים פה עמוק).
  2. כותשים את השום ומערבבים עם הבשר, ממלאים את המשמשים בצורה דחוסה.
  3. מטגנים את הרסק במעט שמן במחבת קטנה. מוסיפים יין, סוכר ועשבי תיבול, מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 דקות, מוסיפים 1/2 כוס מים חמים.
  4. מכניסים למחבת בעדינות את המשמשים הממולאים, ומבשלים כ-15 דקות על להבה נמוכה.
  5. מסירים מהאש ומצננים. אוכלים קר.

 

חזרה