שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבבוני דגי בורי על מצע זוקיני / חן סקופ


חומרים
200 גרם בורי
1 זוקיני עגול
1 בצל שאלוט קטן
1/4 חציל, קצוץ
קליפת מגוררת מלימון 1
קומץ פטרוזיליה
קומץ נענע
מעט שמן זית
1 כפית יוזו (לימון יפני)
20 גרם חמאה
2 כפות קרם פרש
3 כפות גבינת שמנת
מלח
פלפל
אופן ההכנה
  1. קוצצים את הדג, מוסיפים לתוכו את בצל השאלוט חתוך, את החציל, קליפת הלימון המגוררת, הפטרוזיליה, הנענע ומעט מלח ופלפל, ושמים על הגריל.
  2. צולים את הזוקיני על מחבת עם חמאה ונענע, ומוסיפים מעט מלח ופלפל עד שהוא מתרכך.
  3. הרוטב: מערבבים את הקרם פרש עם גבינת השמנת , הנענע, גרידת הלימון והיוזו ביחד ומוסיפים מלח ופלפל.
  4. המלצה להגשה: בליווי פירה אפונה וסלט גזר, נבטי חמניה וסלק. מניחים בצד הצלחת את הסלט, לידו את הזוקיני ואת הדג. מזליפים עליו מעט רוטב ובצד מניחים את הפירה.

חזרה