קציצות קובה
/ אמיר קרונברג, השף של מסעדת גדרה 26
קציצות קובה שמתאימות למרק דלעת ובמיה או סלק.
|
חומרים (50 מנות)
|
לבצק: |
1 ק"ג בורגול דק |
1 ק"ג סולת |
1.5 ליטר מים |
כף מלח |
למלית: |
1 ק"ג בשר טחון (עדיפות לצלעות בקר) |
1 בצל קצוץ דק |
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק |
1 כף תערובת תבלינים לקובה |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- הבצק: משרים את הבורגול במים לחצי שעה ומפזרים מעל את המלח.
- מוסיפים את הסולת ולשים עד לקבלת בצק רך, גמיש ומעט דביק. הבצק יכול להיות במקרר אפילו עד שבוע, כשהוא מכוסה היטב.
- המלית: מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר, מתבלים ובסוף מוסיפים את הפטרוזיליה. מניחים בצד להתקרר.
- יוצרים קובות וממלאים אותן.
|
חזרה |