|
|
|
|
קובה חמוסטה
/ אמיר קרונברג, השף של מסעדת גדרה 26
|
חומרים
|
צרור של עלי מנגולד, גבעולים ועלים קצוצים בנפרד |
2-3 ליטר מים |
מיץ מ-2 לימונים |
2 לימונים חתוכים לחצי ואז לפרוסות |
1 כף כורכום |
חופן שיני שום שלמות קלופות |
1 בצל |
1 סלרי עלים, גבעולים ועלים קצוצים בנפרד |
מלח ופלפל שחור |
שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- מטגנים בסיר את גבעולי המנגולד, גבעולי הסלרי והבצל. מוסיפים את הכורכום, מיץ לימון, שיני שום, מלח ופלפל. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את עלי המנגולד, עלי הסלרי הקצוצים ופרוסות הלימון. משפרים תיבול ומביאים לרתיחה שניה.
- מבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה, מכוסה.
| חזרה | | |