שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קובה חמוסטה / אמיר קרונברג, השף של מסעדת גדרה 26


חומרים
צרור של עלי מנגולד, גבעולים ועלים קצוצים בנפרד
2-3 ליטר מים
מיץ מ-2 לימונים
2 לימונים חתוכים לחצי ואז לפרוסות
1 כף כורכום
חופן שיני שום שלמות קלופות
1 בצל
1 סלרי עלים, גבעולים ועלים קצוצים בנפרד
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. מטגנים בסיר את גבעולי המנגולד, גבעולי הסלרי והבצל. מוסיפים את הכורכום, מיץ לימון, שיני שום, מלח ופלפל. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  2. מוסיפים את עלי המנגולד, עלי הסלרי הקצוצים ופרוסות הלימון. משפרים תיבול ומביאים לרתיחה שניה.
  3. מבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה, מכוסה.

 

חזרה