שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות טלה על מצע קרם חצילים / בני לוי

קציצות מבשר טלה על מצע קרם חצילים קטיפתי


חומרים
לקציצות:
500 גרם בשר טלה שמנמן, טחון
בצל בינוני קצוץ
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות נענע קצוצה
ביצה אחת
2 כפות צנוברים
מלח, פלפל ומעט כמון
לקרם חצילים:
2 חצילים קלויים או כ-400 גרם חציל קלוי קנוי
1 שן שום
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה
  1. קרם חצילים: טוחנים את כל הרכיבים באמצעות מעבד מזון עד לקבלת קרם חלק.
  2. קציצות: מערבבים ולשים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. יוצרים קציצות וצולים על גבי מחבת פסים ומגישים על גבי קרם החצילים.
חזרה