שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ניוקי ברצועות טלה, פלפלים קלויים ולבבות ארטישוק / בני לוי


חומרים
500 גרם ניוקי תפו"א
250 גרם רצועות טלה מהשוק
פלפל אדום קלוי, מקולף וחתוך לרצועות
100 גרם של לבבות ארטישוק
1/4 כוס עלי בזיליקום חתוכים לרצועות
1/4 ליטר ציר בקר מצומצם בחצי
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. במחבת חם מטגנים את רצועות הטלה, מוסיפים את רצועות הפלפל ולבבות הארטישוק ומטגנים אותן קלות. מוסיפים את ציר הבקר ומבשלים על אש גבוהה עד אשר התערובת מסמיכה מעט ומסירים מהאש.
  2. מבשלים את הניוקי עד אשר הניוקי הראשון צף, מסננים ומוסיפים למחבת הטלה.
  3. "מקפיצים" את הכל יחד ומוסיפים את עלי הבזיליקום. מתבלים ומגישים.

 

חזרה