|
|
|
|
פריקה פשוטה
/ אורי מאיר-צ'יזיק
|
חומרים (2 מנות)
|
כוס פריקה איכותית |
1/2 1 מים |
כפית מלח |
כפית אזוב יבש |
2 כפות שמן זית |
כפית סומק |
מעט פטרוזיליה קצוצה |
1/2 לימון |
אופן ההכנה |
- בסיר מביאים לרתיחה את המים, המלח, האזוב והפריקה.
- מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד כמה דקות על אש נמוכה עד שהמים נגמרים.
- מניחים בצד לעוד כ-10 דקות
- מעבירים את הפריקה לקערת הגשה, מתבלים בסומאק, בשמן הזית ובפטרוזיליה הקצוצה.
- אפשר גם לסחוט מעל לימון טרי.
| חזרה | | |