שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה פרסקה / ניר צוק

פסטה קלילה וקיצית במיוחד.


חומרים (2 מנות)
150 גרם עגבניות שרי תמר
7 גבעולי בצל ירוק
1/3 כוס שמן זית
1/2 פלפל ירוק חריף
100 גרם גבינת מסקרפונה
מלח ופלפל
500 גרם פסטה פפרדלה
אופן ההכנה
  1. חוצים את עגבניות השרי, קוצצים את הפלפל והבצל הירוק.
  2. מלהיטים מחבת עם שמן זית עד עישון ומוסיפים את עגבניות השרי, כשהעגבניות מתחילות להתכווץ מוסיפים פלפל חריף ובצל ירוק, מערבבים ומסירים מהאש.
  3. מבשלים פסטה במים מומלחים, עד לדרגת אל דנטה.
  4. מעבירים מייד למחבת, מערבבים היטב ומחלקים לצלחות הגשה, מעל כל צלחת מניחים כדור מסקרפונה צונן.
חזרה