שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב טורקי / שלומי אלפסי


חומרים
1 קילו שומן כבש, טחון
1 קילו שפונדרה, טחון
1 עגבניה שרופה על האש, מקולפת וקצוצה
3 שיני שום, כתושות
2 בצלים בינוניים, קצוצים דק-דק
צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
1/2 צרור נענע, קצוצה דק
פלפל חריף ירוק, קצוץ דק
1/2כפית כמון
1/2 כפית סודה לשתיה
1/4 כוס מים
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה
  1. מערבבים יחד את כל המרכיבים ולשים היטב במשך 5 דקות.
  2. מקררים את הבשר במקרר במשך שעה וחצי.
  3. יוצרים קבבים מאורכים.
  4. צולים על הגריל 4 דקות מכל צד.
  5. המלצה להגשה: לצד ירקות חתוכים ויוגורט.

 

חזרה