|
|
|
|
קבב טורקי
/ שלומי אלפסי
|
חומרים
|
1 קילו שומן כבש, טחון |
1 קילו שפונדרה, טחון |
1 עגבניה שרופה על האש, מקולפת וקצוצה |
3 שיני שום, כתושות |
2 בצלים בינוניים, קצוצים דק-דק |
צרור פטרוזיליה, קצוצה דק |
1/2 צרור נענע, קצוצה דק |
פלפל חריף ירוק, קצוץ דק |
1/2כפית כמון |
1/2 כפית סודה לשתיה |
1/4 כוס מים |
1 כפית מלח |
1/2 כפית פלפל לבן |
אופן ההכנה |
- מערבבים יחד את כל המרכיבים ולשים היטב במשך 5 דקות.
- מקררים את הבשר במקרר במשך שעה וחצי.
- יוצרים קבבים מאורכים.
- צולים על הגריל 4 דקות מכל צד.
- המלצה להגשה: לצד ירקות חתוכים ויוגורט.
| חזרה | | |