|
|
|
|
סלט ליד בשר
/ ניר צוק, בעלי מסעדת "קורדיליה"
|
חומרים (6 מנות)
|
2 ראשי חסה ערבית צעירה |
1/2 כוס שמן זית |
1 כף סילאן |
1 כף בלסמי מצומצם |
1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי |
6 צנוניות |
18 זיתי קלמטה מגולענים |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- שוטפים את עלי החסה ומייבשים היטב. קורעים בידיים לחתיכות בגודל נוח לאכילה.
- טורפים היטב את כל חומרי הרוטב.
- חותכים את הצנוניות לגפרורים (ז'וליינים).
- בקערה ענקית מערבבים את כל המרכיבים עם הרוטב, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
| חזרה | | |