שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט ליד בשר / ניר צוק, בעלי מסעדת "קורדיליה"


חומרים (6 מנות)
2 ראשי חסה ערבית צעירה
1/2 כוס שמן זית
1 כף סילאן
1 כף בלסמי מצומצם
1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי
6 צנוניות
18 זיתי קלמטה מגולענים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. שוטפים את עלי החסה ומייבשים היטב. קורעים בידיים לחתיכות בגודל נוח לאכילה.
  2. טורפים היטב את כל חומרי הרוטב.
  3. חותכים את הצנוניות לגפרורים (ז'וליינים).
  4. בקערה ענקית מערבבים את כל המרכיבים עם הרוטב, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
חזרה