מרינדת לימון ומרווה
/ ענת אוטולנגי
מתאימה לפרגיות בסטייק או שישליק.
|
חומרים (1 קילו בשר)
|
6 לימונים, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות |
8 שיני שום, קלופות ופרוסות |
1 כף פפריקה מעושנת |
1 כפית פלפל שחור גרוס דק |
1 כפית מלח |
3/4 כוס שמן זית איכותי |
12 עלי מרווה טריים קצוצים גס |
אופן ההכנה |
- מטגנים את פרוסות השום בשמן הזית. מוסיפים את קוביות הלימון והתבלינים ומביאים לרתיחה קלה.
- מכבים את האש ומצננים.
- כשהמרינדה קרה משרים בה את בשר הפרגית למשך לילה במקרר. למחרת צולים על הגריל.
|
חזרה |