שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרינדת לימון ומרווה / ענת אוטולנגי

מתאימה לפרגיות בסטייק או שישליק.


חומרים (1 קילו בשר)
6 לימונים, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
8 שיני שום, קלופות ופרוסות
1 כף פפריקה מעושנת
1 כפית פלפל שחור גרוס דק
1 כפית מלח
3/4 כוס שמן זית איכותי
12 עלי מרווה טריים קצוצים גס
אופן ההכנה
  1. מטגנים את פרוסות השום בשמן הזית. מוסיפים את קוביות הלימון והתבלינים ומביאים לרתיחה קלה.
  2. מכבים את האש ומצננים.
  3. כשהמרינדה קרה משרים בה את בשר הפרגית למשך לילה במקרר. למחרת צולים על הגריל.

 

חזרה