שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרינדת ששת התבלינים / ענת אוטולנגי

מתאימה לנתח קצבים ואנטרקוט.


חומרים (1 קילו בשר)
3/4 כוס שמן זית
1 כפית זרעי קימל
1 כפית זרעי כוסברה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס דק
1 כפית צ'ילי יבש אדום
1 כפית כמון
אופן ההכנה
  1. כותשים את כל התבלינים בעזרת עלי ומכתש.
  2. מערבבים את התבלינים עם שמן הזית.
  3. משרים את הבשר ללילה וצולים למחרת.

חזרה