שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עראק מרציפן / ליבי שפרלינג


חומרים
750 מ"ל ערק (בקבוק שלם)
450 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
325 מ"ל רוזטה (תרכיז שקדים לבן וסמיך, ניתן להשיג בחנויות התבלינים ובשווקים)
חופן נדיב של עלי נענע טריים
אופן ההכנה
  1. מערבבים היטב עראק, רוזטה ומיץ לימון עם הרבה קרח.
  2. מוזגים לקערה, מקשטים בעוד קרח ועלי נענע טריים.
  3. אפשר להניח בתחתית הכוס שקדים טריים טבעיים (לא קלויים).
חזרה