|
|
|
|
סלט שקדים ירוקים טריים
/ אורי מאיר-צ'יזיק
|
חומרים
|
250 גרם שקדים ירוקים פרוסים לפרוסות דקות |
צרור עלי רוקט טריים |
6 נצרי אספרגוס צעירים |
1/2 צרור עלי כוסברה |
3 בצלים ירוקים |
שן כתושה משום טרי |
לרוטב: |
קורט מלח |
כפית סומאק |
מיץ מ-1/2 לימון |
2 כפות שמן זית |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה.
- מוסיפים את הלימון, המלח והסומאק ומערבבים היטב.
- מוסיפים את שמן הזית ומערבבים שוב.
| חזרה | | |