שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט שקדים ירוקים טריים / אורי מאיר-צ'יזיק


חומרים
250 גרם שקדים ירוקים פרוסים לפרוסות דקות
צרור עלי רוקט טריים
6 נצרי אספרגוס צעירים
1/2 צרור עלי כוסברה
3 בצלים ירוקים
שן כתושה משום טרי
לרוטב:
קורט מלח
כפית סומאק
מיץ מ-1/2 לימון
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה.
  2. מוסיפים את הלימון, המלח והסומאק ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את שמן הזית ומערבבים שוב.
חזרה