שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כוס מלבי של חלב שקדים, תותים ופיסטוק / נעמה שטייר, קונדיטורית"עמליה"


חומרים (6 מנות)
500 מ"ל חלב שקדים (רוזטה)
500 מ"ל חלב או מים
75 גרם קורנפלור
לסירופ:
100 גרם תותים טריים
1 כף אבקת סוכר
לקישוט:
תותים טריים, חתוכים לרבעים
50 גרם פיסטוקים קלויים קצוצים
אופן ההכנה
  1. מערבבים חצי ליטר חלב או מים עם הקורנפלור.
  2. מוזגים לסיר את חלב השקדים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את תערובת החלב והקורנפלור תוך כדי ערבוב רצוף במטרפה, וממשיכים לבשל על אש בינונית 5 דקות תוך כדי ערבוב רצוף עד שהמסה מסמיכה ונפרדת מהסיר.
  3. מסירים מהאש ומעבירים מייד לכוסות. משאירים לצינון בטמפרטורת החדר למשך חצי שעה, ומכניסים לקירור.
  4. סירופ תותים: טוחנים יחד את התותים ואבקת הסוכר. יוצקים על המלבי.
  5. מעטרים בתותים טריים ובפיסטוק.

 

חזרה