שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ניוקי פרחוני / אייל הרוש, השף של מסעדת בליני


חומרים
200 גרם ניוקי
50 גרם גבינת פרמזן
1/2 כוס יין לבן
5 גרם (1 כפית חמאה)
8 פרחי ברוקולי קטנים
8 פרחי כרובית קטנים
מלח ופלפל שחור טחון
1 שן שום כתושה
אופן ההכנה
  1. בסיר עם מים רותחים חולטים למשך 2 דקות את הברוקולי והכרובית. לאחר החליטה, מעבירים את פרחי הברוקולי והכרובית לקערת מים עם קרח על מנת לעצור את הבישול.
  2. במחבת עמוקה, ממיסים חמאה ושום על אש נמוכה. מוסיפים את הפרמז'ן והיין ומערבבים היטב ליצירת רוטב סמיך במרקם אחיד.
  3. באותו סיר עם מים חמים מבלים את הניוקי עד שהם צפים. מסננים ומעבירים למחבת יחד עם פרחי הכרובית והברוקולי.
  4. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומגישים.
חזרה