שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כבד אווז על האש / ניסים זיו


חומרים (4 מנות)
כבד אווז, מנוקה ומחולק לאונות
1 בטטה קלופה ופרוסה לפרוסות עבות
רוטב צ'ילי מתוק
1 פיתה
מעט קינמון
3 כפות סילאן
אופן ההכנה
  1. עוטפים את פרוסות הבטטה בנייר כסף ומניחים על הגריל.
  2. חותכים את הפיתה לריבוע ופותחים, מפזרים קינמון ומניחים על הגריל. כשהפיתה מקבלת גוון שחום ומרקם פריך מסירים מהמנגל.
  3. כשהבטטות מוכנות לאכילה מסירים אותן מהמנגל, מקלפים את נייר הכסף, מורחים מעט צ'ילי מתוק ומחזירים לאש לקירמול קצר.
  4. חותכים את הכבד לפרוסות עבות וצולים על הגריל עד שהוא נעשה היטב.
  5. מניחים על צלחת את עיגולי הבטטה, מעל כל בטטה מניחים נתח כבד אווז, יוצקים מעט סילאן, קוצצים את הפיתה ומפזרים מעל.

 

חזרה