|
|
|
|
כבד אווז על האש
/ ניסים זיו
|
חומרים (4 מנות)
|
כבד אווז, מנוקה ומחולק לאונות |
1 בטטה קלופה ופרוסה לפרוסות עבות |
רוטב צ'ילי מתוק |
1 פיתה |
מעט קינמון |
3 כפות סילאן |
אופן ההכנה |
- עוטפים את פרוסות הבטטה בנייר כסף ומניחים על הגריל.
- חותכים את הפיתה לריבוע ופותחים, מפזרים קינמון ומניחים על הגריל. כשהפיתה מקבלת גוון שחום ומרקם פריך מסירים מהמנגל.
- כשהבטטות מוכנות לאכילה מסירים אותן מהמנגל, מקלפים את נייר הכסף, מורחים מעט צ'ילי מתוק ומחזירים לאש לקירמול קצר.
- חותכים את הכבד לפרוסות עבות וצולים על הגריל עד שהוא נעשה היטב.
- מניחים על צלחת את עיגולי הבטטה, מעל כל בטטה מניחים נתח כבד אווז, יוצקים מעט סילאן, קוצצים את הפיתה ומפזרים מעל.
| חזרה | | |