|
|
|
|
אורז ברוטב שמנת
/ מור אלזון
|
חומרים
|
3 כוסות אורז |
1 קופסה (250 מ"ל) שמנת לבישול |
זסט מ-1/2 לימון |
1 בצל לבן, פרוס |
תבלין קארי (למי שאין או לא רוצה, מסתפקים בפלפל שחור) |
אופן ההכנה |
- במחבת עמוקה מחממים מעט שמן זית ומטגנים את פרוסות הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את האורז ושופכים מעליו את השמנת, מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות.
- מוסיפים את התבלינים ואת זסט הלימון. מערבבים ומבשלים עוד כ-5 דקות.
- אפשר לקשט עם פיסטוקים ואפשר גם להוסיף פרחי ברוקולי מאודים.
| חזרה | | |