|
|
|
|
קציצות בקר אפויות עם תרד ושומשום
/ גלי ברמן
|
חומרים (25 קציצות)
|
200 גרם בשר בקר טחון |
2 כוסות אורז מבושל |
2-4 ביצים |
1 שקית תרד מוקפא, מופשר ומסונן |
2 שיני שום כתושות |
1 כף שומשום שחור |
1 כף שומשום מלא |
2-3 כפות קמח |
מלח ופלפל לפי הטעם |
תרסיס שמן זית |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית רחבה ושטוחה בתרסיס השמן.
- בקערה גדולה מערבבים היטב את כל החומרים. מתחילים עם שתי כפות קמח, ומוסיפים לפי הצורך כדי שהתערובת תהיה סמיכה במידה הרצויה.
- בידיים רטובות או בעזרת 2 כפות יוצרים כדורים קטנים ומניחים אותם על גבי התבנית.
- אופים את הקציצות כ-10 דקות, עד להזהבה.
| חזרה | | |