שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות בקר אפויות עם תרד ושומשום / גלי ברמן


חומרים (25 קציצות)
200 גרם בשר בקר טחון
2 כוסות אורז מבושל
2-4 ביצים
1 שקית תרד מוקפא, מופשר ומסונן
2 שיני שום כתושות
1 כף שומשום שחור
1 כף שומשום מלא
2-3 כפות קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
תרסיס שמן זית
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית רחבה ושטוחה בתרסיס השמן.
  2. בקערה גדולה מערבבים היטב את כל החומרים. מתחילים עם שתי כפות קמח, ומוסיפים לפי הצורך כדי שהתערובת תהיה סמיכה במידה הרצויה.
  3. בידיים רטובות או בעזרת 2 כפות יוצרים כדורים קטנים ומניחים אותם על גבי התבנית.
  4. אופים את הקציצות כ-10 דקות, עד להזהבה.

 

חזרה