שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מושט ברוטב פסטו / איתן ששון, השף של מסעת גוצ'ה


חומרים (2 מנות)
2 דגים מושט מפולטים
2 כפות פסטו
1/2 כוס יין לבן יבש או חצי יבש
מיץ מ-1/2 לימון
מלח ופלפל
שמן זית לטיגון
40 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
לפסטו:
1 כף צנוברים/שקדים
1 חופן עלי בזיליקום
1 כף פרמזן מגוררת
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. הפסטו: טוחנים את כל החומרים מלבד השמן. מוסיפים את השמן ומעבדים למשחה חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
  2. הדג: מורחים את הדגים היטב בכמה כפות מרוטב הפסטו.
  3. מוסיפים למחבת חמה מעט שמן ולאחר מכן מוסיפים את הדגים. מטגנים למשך כ-3 דקות מכל צד.
  4. מוציאים את הדגים ומוסיפים למחבת את היין והלימון.
  5. מוסיפים את קוביות החמאה ומבשלים עד שהחמאה נמסה והרוטב מסמיך.
  6. יוצקים את הרוטב על הדגים ומגישים.

 

חזרה