|
|
|
|
מושט ברוטב פסטו
/ איתן ששון, השף של מסעת גוצ'ה
|
חומרים (2 מנות)
|
2 דגים מושט מפולטים |
2 כפות פסטו |
1/2 כוס יין לבן יבש או חצי יבש |
מיץ מ-1/2 לימון |
מלח ופלפל |
שמן זית לטיגון |
40 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות |
לפסטו: |
1 כף צנוברים/שקדים |
1 חופן עלי בזיליקום |
1 כף פרמזן מגוררת |
1/2 כוס שמן זית |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- הפסטו: טוחנים את כל החומרים מלבד השמן. מוסיפים את השמן ומעבדים למשחה חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
- הדג: מורחים את הדגים היטב בכמה כפות מרוטב הפסטו.
- מוסיפים למחבת חמה מעט שמן ולאחר מכן מוסיפים את הדגים. מטגנים למשך כ-3 דקות מכל צד.
- מוציאים את הדגים ומוסיפים למחבת את היין והלימון.
- מוסיפים את קוביות החמאה ומבשלים עד שהחמאה נמסה והרוטב מסמיך.
- יוצקים את הרוטב על הדגים ומגישים.
| חזרה | | |