|
|
|
|
מושט במחבט פסים
/ איתן ששון, השף של מסעת גוצ'ה
|
חומרים (2 מנות)
|
2 דגי מושט (אמנון) מפולטים |
1 בצל סגול פרוס לפרוסות של 1/2 ס"מ |
1 כוס טחינה מוכנה |
2 חופנים של עשבי תיבול לא קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, נענע, ראשד, אורגנו) |
1 כף מיץ לימון |
1 כף שמן זית |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מתבלים את הדגים במלח, פלפל ושמן.
- צולים את הפילטים במחבת פסים חמה על צד העור למשך כ-3 דקות
- הופכים בזהירות וצולים למשך 2 דקות נוספות.
- מניחים את פילה הדג בצלחת וליד את הטחינה.
- מתבלים את עשבי התיבול בשמן ולימון ומניחים מעל הדג.
| חזרה | | |