שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מושט במחבט פסים / איתן ששון, השף של מסעת גוצ'ה


חומרים (2 מנות)
2 דגי מושט (אמנון) מפולטים
1 בצל סגול פרוס לפרוסות של 1/2 ס"מ
1 כוס טחינה מוכנה
2 חופנים של עשבי תיבול לא קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, נענע, ראשד, אורגנו)
1 כף מיץ לימון
1 כף שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מתבלים את הדגים במלח, פלפל ושמן.
  2. צולים את הפילטים במחבת פסים חמה על צד העור למשך כ-3 דקות
  3. הופכים בזהירות וצולים למשך 2 דקות נוספות.
  4. מניחים את פילה הדג בצלחת וליד את הטחינה.
  5. מתבלים את עשבי התיבול בשמן ולימון ומניחים מעל הדג.

 

חזרה