|
|
|
|
פילה אמנון בחמאה, איולי ירוק עם שום ופטרוזיליה
/ איתן ששון, השף של מסעת גוצ'ה
|
חומרים (4 מנות)
|
2 דגי מושט מפולטים - כל פילה חתוך ל-2 נתחים |
50 גרם חמאה |
1 כף מיונז |
1 כף שמנת חמוצה |
2 שיני שום |
1 כוס פטרוזיליה קצוצה |
4 כפות שמן זית |
1 כף מיץ לימון |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- במעבד מזון טוחנים את הפטרוזיליה עם השום, שמן זית, לימון, מלח ופלפל עד לקבלת מרקם חלק.
- מוסיפים את השמנת והמיונז ומערבבים בעדינות.
- מחממים מחבת טפלון וממיסים בו את החמאה
- מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומטגנים אותם עד להזהבה (כ-4 דקות) ומעבירים לנייר סופג.
- מגישים את הדג לצד רוטב איולי ופלח לימון.
| חזרה | | |