שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פילה אמנון בחמאה, איולי ירוק עם שום ופטרוזיליה / איתן ששון, השף של מסעת גוצ'ה


חומרים (4 מנות)
2 דגי מושט מפולטים - כל פילה חתוך ל-2 נתחים
50 גרם חמאה
1 כף מיונז
1 כף שמנת חמוצה
2 שיני שום
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. במעבד מזון טוחנים את הפטרוזיליה עם השום, שמן זית, לימון, מלח ופלפל עד לקבלת מרקם חלק.
  2. מוסיפים את השמנת והמיונז ומערבבים בעדינות.
  3. מחממים מחבת טפלון וממיסים בו את החמאה
  4. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומטגנים אותם עד להזהבה (כ-4 דקות) ומעבירים לנייר סופג.
  5. מגישים את הדג לצד רוטב איולי ופלח לימון.
חזרה