|
|
|
|
סלט תרד טורקי עם ויניגרט-סילאן
/ ניר צוק
|
חומרים (2 מנות)
|
ראש תרד טורקי, שטוף היטב |
6-8 רצועות דקות של גבינת פרמז'ן (משתמשים בקולפן) |
בוטנים/קשיו קלויים |
לוויניגרט: |
20 מ"ל חומץ בלסמי |
60 מ"ל שמן זית |
2 כפות סילאן |
1 כף חרדל |
פלפל שחור |
אופן ההכנה |
- הוויניגרט: מערבבים את כל המרכיבים וטורפים היטב.
- להגשה: מניחים על צלחת את ראש התרד, מפזרים את רצועות הגבינה בין העלים. מעל מפזרים את הבוטנים/קשיו.
- טורפים שוב את הרוטב ויוצקים מעל.
| חזרה | | |