שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט תרד טורקי עם ויניגרט-סילאן / ניר צוק


חומרים (2 מנות)
ראש תרד טורקי, שטוף היטב
6-8 רצועות דקות של גבינת פרמז'ן (משתמשים בקולפן)
בוטנים/קשיו קלויים
לוויניגרט:
20 מ"ל חומץ בלסמי
60 מ"ל שמן זית
2 כפות סילאן
1 כף חרדל
פלפל שחור
אופן ההכנה
  1. הוויניגרט: מערבבים את כל המרכיבים וטורפים היטב.
  2. להגשה: מניחים על צלחת את ראש התרד, מפזרים את רצועות הגבינה בין העלים. מעל מפזרים את הבוטנים/קשיו.
  3. טורפים שוב את הרוטב ויוצקים מעל.
חזרה