|
|
|
|
מרק תרד
/ ניר צוק
|
חומרים
|
2 בצלים, קצוצים דק |
500 גרם תרד |
1 ליטר ציר בקר |
1 כוס מים |
מלח ופלפל |
1 גביע שמנת מתוקה |
אופן ההכנה |
- בסיר עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
- מוסיפים את התרד, ציר הבקר והמים לסיר ומביאים לרתיחה.
- מבשלים כשעה על אש נמוכה, טוחנים במעבד מזון ומסננים.
- מוספים את השמנת ומבשלים כרבע שעה על אש נמוכה.
- מתבלים במלח ופלפל.
- ניתן בהגשה לסחוט פנימה מעט לימון או להוסיף קצת גבינת פרמז'ן מגוררת וקרוטונים.
| חזרה | | |