שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק תרד / ניר צוק


חומרים
2 בצלים, קצוצים דק
500 גרם תרד
1 ליטר ציר בקר
1 כוס מים
מלח ופלפל
1 גביע שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  1. בסיר עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את התרד, ציר הבקר והמים לסיר ומביאים לרתיחה.
  3. מבשלים כשעה על אש נמוכה, טוחנים במעבד מזון ומסננים.
  4. מוספים את השמנת ומבשלים כרבע שעה על אש נמוכה.
  5. מתבלים במלח ופלפל.
  6. ניתן בהגשה לסחוט פנימה מעט לימון או להוסיף קצת גבינת פרמז'ן מגוררת וקרוטונים.
חזרה