|
|
|
|
מטיאס כבוש בבצל ירוק ושמן
/ מיכל וקסמן
|
חומרים
|
4 פילטים של מטיאס פרוסים לרוחב, לפרוסות בגובה 2 ס"מ |
4 בצלים ירוקים פרוסים לטבעות דקות, החלק הירוק והלבן |
שמן תירס (שמן זית הוא חזק מדי בטעמו ואינו מתחבר עם דגים מלוחים) |
אופן ההכנה |
- מסדרים את הדגים והבצל בשכבות בתוך צנצנת או מיכל אחסון מזכוכית. שכבת בצל, שכבת פרוסות דג וכן הלאה.
- כשהצנצנת מלאה יוצקים על הדגים שמן תירס עד למילוי הצנצנת וסוגרים היטב במכסה אטום. מכניסים למקרר.
- הדגים יישמרו כך בסביבות שבוע. עדיף להוציא מהמקרר כשעה לפני שרוצים לאכול. יותר טעים בטמפרטורת החדר.
| חזרה | | |