שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מטיאס כבוש בבצל ירוק ושמן / מיכל וקסמן


חומרים
4 פילטים של מטיאס פרוסים לרוחב, לפרוסות בגובה 2 ס"מ
4 בצלים ירוקים פרוסים לטבעות דקות, החלק הירוק והלבן
שמן תירס (שמן זית הוא חזק מדי בטעמו ואינו מתחבר עם דגים מלוחים)
אופן ההכנה
  1. מסדרים את הדגים והבצל בשכבות בתוך צנצנת או מיכל אחסון מזכוכית. שכבת בצל, שכבת פרוסות דג וכן הלאה.
  2. כשהצנצנת מלאה יוצקים על הדגים שמן תירס עד למילוי הצנצנת וסוגרים היטב במכסה אטום. מכניסים למקרר.
  3. הדגים יישמרו כך בסביבות שבוע. עדיף להוציא מהמקרר כשעה לפני שרוצים לאכול. יותר טעים בטמפרטורת החדר.

 

חזרה