|
|
|
|
מטיאס כבוש בשמנת חמוצה, תפוחים ובצל ירוק
/ מיכל וקסמן
|
חומרים
|
4 פילטים של מטיאס פרוסים לרוחב, לפרוסות בגובה 2 ס"מ |
1 גביע שמנת חמוצה |
4 בצלים ירוקים חתוכים לטבעות דקות, החלק הירוק והלבן |
1 תפוח גראני סמית (ירוק) קטן חצוי, מנוקה מהקלח ופרוס לפרוסות דקות |
אופן ההכנה |
- מערבבים את השמנת עם טבעות הבצל.
- מערבבים בעדינות את פרוסות התפוח עם הדגים הפרוסים. נזהרים לא לשבור את התפוחים.
- יוצקים על הדגים עם התפוחים את השמנת ומערבבים בעדינות.
- מאחסנים בצנצנת או במיכל זכוכית אטום היטב. מכניסים למקרר.
- הדגים יישמרו כך בסביבות שבוע. עדיף להוציא מהמקרר כשעה לפני שרוצים לאכול. יותר טעים בטמפרטורת החדר.
| חזרה | | |