שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מטיאס כבוש בשמנת חמוצה, תפוחים ובצל ירוק / מיכל וקסמן


חומרים
4 פילטים של מטיאס פרוסים לרוחב, לפרוסות בגובה 2 ס"מ
1 גביע שמנת חמוצה
4 בצלים ירוקים חתוכים לטבעות דקות, החלק הירוק והלבן
1 תפוח גראני סמית (ירוק) קטן חצוי, מנוקה מהקלח ופרוס לפרוסות דקות
אופן ההכנה
  1. מערבבים את השמנת עם טבעות הבצל.
  2. מערבבים בעדינות את פרוסות התפוח עם הדגים הפרוסים. נזהרים לא לשבור את התפוחים.
  3. יוצקים על הדגים עם התפוחים את השמנת ומערבבים בעדינות.
  4. מאחסנים בצנצנת או במיכל זכוכית אטום היטב. מכניסים למקרר.
  5. הדגים יישמרו כך בסביבות שבוע. עדיף להוציא מהמקרר כשעה לפני שרוצים לאכול. יותר טעים בטמפרטורת החדר.
חזרה