שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גלידת יוגורט ותותים בלי מכונה / איילת הירשמן

גלידת מיוגורט בטעם תותים, מהירה, טעימה וקלה להכנה


חומרים
3 כוסות (600 גרם) תותים קפואים (אם אין לכם תותים קפואים: מקפיאים אותם למשך שעתיים ואז ממשיכים עם המתכון)
5 כפות סירופ מייפל טהור
3 מכלים (600 מ"ל בסך הכל) יוגורט המכיל % 3 שומן לפחות
אפשרות להגשה:
תותים טריים
אופן ההכנה
  1. שמים במעבד המזון את התותים הקפואים, מוסיפים את המייפל ומעבדים עד שמתקבלת מחית גסה. מעבירים למכל גדול עם מכסה (כזה שמתאים גם להקפאה). מוסיפים את היוגורט ומערבבים. מקפיאים למשך שעה, עד שמתקבלת גדליה במרקם קפוא ויציב אבל עדיין רך יחסית.
  2. מוציאים ומחלקים לכלי הגשה. אפשר לאכול עם תותים טריים.

 

חזרה