שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בגריל / אנה וגנר


חומרים
4 כרעי עוף
7-5 כפות רוטב צ'ילי תאילנדי, מתוק
מעט מלח
אופן ההכנה
  1.  מורחים את רוטב הצ'ילי על כרעי העוף, מכל הצדדים, ומניחים בתבנית לחצי שעה.
  2. מחממים את הגריל בתנור, בוזקים מעט מלח על כרעי העוף וצולים כ – 50 דקות. מתחילים כשצד העור כלפי מעלה, הופכים אחרי 20 דקות ואחרי 40 דקות הופכים שוב, לקבלת עור שחום, ניחוחי ופריך.
חזרה