שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קומפוט אגסים / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 ק"ג אגסים
3 כפות סוכר
1/2 מקל קינמון
1/2 כפית תמצית וניל
חופן קטן צימוקים בהירים
אופן ההכנה
  1. קולפים את האגסים, חותכים לרבעים ומסלקים את הגרעינים.
  2. שמים את האגסים בסיר, מוסיפים את הצימוקים, הקינמון, הסוכר ותמצית הוניל ויוצקים מים עד לכיסוי האגסים.
  3. מבשלים בערך 1/2 שעה - עד שהאגסים רכים.
  4. מצננים היטב לפני ההגשה, שותים בשלוקים קולניים ונאנחים מכל הלב.

חזרה