|
|
|
|
קומפוט אגסים
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
1 ק"ג אגסים |
3 כפות סוכר |
1/2 מקל קינמון |
1/2 כפית תמצית וניל |
חופן קטן צימוקים בהירים |
אופן ההכנה |
- קולפים את האגסים, חותכים לרבעים ומסלקים את הגרעינים.
- שמים את האגסים בסיר, מוסיפים את הצימוקים, הקינמון, הסוכר ותמצית הוניל ויוצקים מים עד לכיסוי האגסים.
- מבשלים בערך 1/2 שעה - עד שהאגסים רכים.
- מצננים היטב לפני ההגשה, שותים בשלוקים קולניים ונאנחים מכל הלב.
| חזרה | | |