רוגלעך ממלאווח
/ איילת בן-יוסף
קיבוץ גלויות של ממש: בצק - ממלאווח תימני, מילוי - שוקולד ישראלי, והתוצאה היא מאפה סופר-פולני.
|
חומרים (4 מנות)
|
4 עלי מלאווח |
שוקולד למריחה רגיל, או בטעמים: "נוטלה" ממרח שוקולד-חלב וכו' |
אופן ההכנה |
- מפשירים מעט את עלי המלאווח.
- מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס)
- מורחים על כל עלה שוקולד למריחה וחותכים ל-8 משולשים (כמו פיצה). מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לשפיץ - כך שמתקבלים רוגלעך חיננים. אופים כרבע שעה - או עד שהמאפים שחומים ותפוחים.
|
חזרה |