שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוגלעך ממלאווח / איילת בן-יוסף

קיבוץ גלויות של ממש: בצק - ממלאווח תימני, מילוי - שוקולד ישראלי, והתוצאה היא מאפה סופר-פולני.


חומרים (4 מנות)
4 עלי מלאווח
שוקולד למריחה רגיל, או בטעמים: "נוטלה" ממרח שוקולד-חלב וכו'
אופן ההכנה

 

  1. מפשירים מעט את עלי המלאווח.
  2. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס)
  3. מורחים על כל עלה שוקולד למריחה וחותכים ל-8 משולשים (כמו פיצה). מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לשפיץ - כך שמתקבלים רוגלעך חיננים. אופים כרבע שעה - או עד שהמאפים שחומים ותפוחים.







חזרה