שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט קוסקוס ובטטה / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1/2 חבילת קוסקוס אינסטנט
500 גרם בטטה
2 בצלים יבשים
2 ענפי טימין
1 כף חומץ בלסמי
אופן ההכנה
  1. את הבצלים היבשים אנחנו פורסים לטבעות ומטגנים אותם על אש קטנה עד שהם מזהיבים.
  2. את הבטטות חותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומטגנים במחבת נוספת, רצוי עם שמן זית, אבל אפשר גם שמן אחר, מפוררים מעט עלי טימין, ממליחים ומפלפלים. מטגנים עד שהבטטות מתחילות להתרכך, אבל לא הופכות לרכות לגמרי.
  3. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן (הכי נוח במיקרוגל).
  4. מערבבים ביחד את הבצל והבטטות, עם שמני הטיגון שלהם. מוסיפים כף בלסמי ומערבבים. יוצקים את הכל מעל הקוסקוס המוכן (רצוי שהיה עדיין חם) ומערבבים היטב. מניחים לתערובת להתקרר, טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך. מגישים עם קישואים אפויים (ראו מתכון מימין).


חזרה