קישואים אפויים עם טימין
/ איילת בן-יוסף
למנה הזאת הכי מתאים להשתמש ב"זוקיני" או קישואים ירוקים. ואם אתם מעדיפים קישואים רגילים - לכו על צעירים ומוצקים.
|
חומרים (4 מנות)
|
1 ק"ג קישואים |
3-2 ענפי טימין |
2 כפות שמן זית |
מלח ופלפל שחור טחון |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות צלזיוס).
- פורסים את הקישואים לטבעות לא עבות מדי, מניחים בתבנית. מתבלים בטימין, מלח ופלפל, יוצקים מעל שמן זית ומערבבים היטב (עם הידיים, בבקשה).
- מכניסים לתנור אופים כ-1/2 שעה - או עד שהקישואים מתחילים להשחים. מדי פעם אפשר לערבב.
|
חזרה |