שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קישואים אפויים עם טימין / איילת בן-יוסף

למנה הזאת הכי מתאים להשתמש ב"זוקיני" או קישואים ירוקים. ואם אתם מעדיפים קישואים רגילים - לכו על צעירים ומוצקים.


חומרים (4 מנות)
1 ק"ג קישואים
3-2 ענפי טימין
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור טחון
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות צלזיוס).
  2. פורסים את הקישואים לטבעות לא עבות מדי, מניחים בתבנית. מתבלים בטימין, מלח ופלפל, יוצקים מעל שמן זית ומערבבים היטב (עם הידיים, בבקשה).
  3. מכניסים לתנור אופים כ-1/2 שעה - או עד שהקישואים מתחילים להשחים. מדי פעם אפשר לערבב.


חזרה