שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה עם קוביות חזה עוף / איילת בן-יוסף

אם יש לכם בבית רוטב פסטו מוכן - אתם מוזמנים להשתמש בו, אוהבי החריף יכולים לתגבר את השום או להוסיף חצי פלפלון-חריף.


חומרים (4 מנות)
1 חבילת פסטה (פנה או פוזילי)
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1 חבילת בזיליקום
4-3 שיני שום
1 קופסת חלב קוקוס
מלח (או רוטב סויה) ופלפל שחור
אופן ההכנה

 

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. בינתיים מכינים את הרוטב: קוצצים את הבזיליקום עם השום דק-דק (אפשר גם במעבד מזון). במחבת גדולה מטגנים את קוביות העוף (במעט שמן) - עד שהן מלבינות לגמרי (עניין של שלוש דקות). מוסיפים לעוף את הבזיליקום-שום ומערבבים חצי דקה. יוצקים את חלב הקוקוס ומבשלים על אש קטנה שתיים-שלוש דקות.
  3. בינתיים הפסטה צריכה להיות מוכנה - מסננים ויוצקים עליה את העוף עם הרוטב. מערבבים היטב ומגישים.


חזרה