שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פרלינים עם עדשים / איילת בן-יוסף

הפטנט במנה הזאת טמון בתבניות הקרח הגמישות (שאפשר להשיג בכל חנות כלי-בית), אפשר לשלב שוקולדים מסוגים שונים ובמקום "עדשים" מומלץ להשתמש ב"סמרטיס" או במיני-עדשים.


חומרים
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד מריר (או חלב)
1/2 חבילת "עדשים"
כלי גמיש לקוביות קרח - רצוי בצורה מעניינת (כוכבים, לבבות וכו')
אופן ההכנה
  1. מניחים בתחתית כל שקע סוכרית "עדש", אחת או יותר.
  2. ממיסים (במיקרוגל, או בסיר כפול) את השוקולד הלבן ויוצקים אותו בזהירות לתוך השקעים, עד למחציתם. מעבירים את הכלי למקפיא ל-1/2 שעה של התגבשות.
  3. מוציאים מהמקפיא, מניחים עוד "עדש" בכל שקע וממיסים את השוקולד המריר. יוצקים את השוקולד המריר בשקעים ושולחים למקפיא לקרור אחרון. כשהאורחים מגיעים פשוט שולפים את ה"פרלינים" מהמקפיא, משחררים אותם ומגישים ברוב הדר.


חזרה