שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט בוורוד וירוק / איילת בן-יוסף

סלטון קטון שיכניס קצת רעננות לכל ארוחה.


חומרים (4 מנות)
1 חבילת צנוניות
1 צרור בצל ירוק
2 כפות שמן זית
1 כף שומשום קלוי (קולים את השומשום על מחבת יבשה ונזהרים שלא ישרף!)
1 כף רוטב סויה
1 כף חומץ בלסמי
אופן ההכנה
  1. שוטפים היטב את הצנוניות ופורסים אותן לפרוסות דקות (רצוי בעזרת מנדולינה).
  2. מכינים קערית עם מים קרים וקוביות קרח, את הבצל קוצצים לרצועות אורכיות (פותחים את העלה החלול וחותכים ל"גפרורים"). ומעבירים אותו לקערת הקרח לחצי שעה.
  3. אחרי שהבצל נח בקרח, מעבירים אותו ואת הצנונית לקערת הגשה, מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים מעל.


חזרה