שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

זוקיני מוקפצים בפירורי לחם ורוזמרין / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
4 זוקיני ירוקים, פרוסים
3-2 כפות פירורי לחם (או קמח מצה)
1 גבעול רוזמרין קצוץ
מלח ופלפל שחור
מעט שמן זית
אופן ההכנה
בקערה גדולים מערבבים את כל החומרים מלבד השמן. מחממים מחבת או ווק עם שמן זית, וזורקים פנימה את הזוקינים. מקפיצים ומטגנים עד שהם מתחילים להשחים. נזהרים שלא לטגן יותר מדי - שהפירורים לא ישרפו.




חזרה