|
|
|
|
מאפינס אננס וצימוקים
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
1.5 כוס קמח תופח |
1/3 כוס סוכר |
קורט מלח |
1 גביע שמנת חמוצה |
100 גרם חמאה מומסת |
1 ביצה |
1 כפית תמצית וניל |
1 קופסת שימורי אננס קטנה |
100 גרם צימוקים כהים, או צימוקי אוכמניות |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
- בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים, משמנים תבנית שקעים וממלאים בתערובת.
- אופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס זהובים. אם יש, מומלץ להכין בתבנית של מיני-מאפינס (ואז הכמות היא ל-24 מאפינים).
| חזרה | | |