שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט שאריות עוף / איילת בן-יוסף

הסלט הזה מתיישב בול על יום שישי כי אז אפשר לרכז את השאריות מכל השבוע - גם תפוחי האדמה יכולים להיות שרידי תבשיל משלשום.


חומרים (4 מנות)
2 נתחי עוף (כרעיים, שוקיים או חזה) מבושלים
2 תפוחי אדמה מבושלים
1 אבוקדו בשל
1 כף מיונז
1 כפית חרדל
מלח ופלפל
אופן ההכנה
קוצצים עוף, תפוחי אדמה ואבוקדו לקוביות קטנות. מערבבים ביחד. מוסיפים מיונז וחרדל ומתבלים. מערבבים הכל היטב.

* צרור בצל ירוק, עירית קצוצה דק או פטרוזילה יכולים רק לשפר את המנה.


חזרה