שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט עגבניות שרי ורוקט / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 סלסלה עגבניות שרי חתוכות לרבעים (תלוי בגודל העגבניות, לפעמים גם חצי זה קטן מספיק)
1 חבילה עלי רוקט (מהחבילות הגדולות)
10 זיתים שחורים או ירוקים מגולענים וקצוצים
1 כף שומשום קלוי
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
1 שן שום כתושה
1/2 בצל אדום קצוץ דק-דק
3 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. קוצצים את הרוקט בגסות. אפשר גם לקרוע בידיים. מערבבים בקערה את כל המרכיבים. אם יש בבית אפשר להוסיף כמה עלי בזיליקום, אבל זה לא חובה.
  2. מערבבים בצנצנת את כל חומרי הרוטב ויוצקים מעל הירקות. מערבבים (בידים, הכי טוב) ומגישים.

חזרה