|
|
|
|
סלט עגבניות שרי ורוקט
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
1 סלסלה עגבניות שרי חתוכות לרבעים (תלוי בגודל העגבניות, לפעמים גם חצי זה קטן מספיק) |
1 חבילה עלי רוקט (מהחבילות הגדולות) |
10 זיתים שחורים או ירוקים מגולענים וקצוצים |
1 כף שומשום קלוי |
לרוטב: |
1/4 כוס שמן זית |
1 שן שום כתושה |
1/2 בצל אדום קצוץ דק-דק |
3 כפות מיץ לימון |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- קוצצים את הרוקט בגסות. אפשר גם לקרוע בידיים. מערבבים בקערה את כל המרכיבים. אם יש בבית אפשר להוסיף כמה עלי בזיליקום, אבל זה לא חובה.
- מערבבים בצנצנת את כל חומרי הרוטב ויוצקים מעל הירקות. מערבבים (בידים, הכי טוב) ומגישים.
| חזרה | | |