שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט ירוק קצוץ דק / איילת בן-יוסף


חומרים (6 מנות)
4 מלפפונים ירוקים ,קצוצים
1 חבילת רוקט
3 בצלים ירוקים קצוצים
1/2 ראש חסה אמריקאית קצוצה
לרוטב:
1 כפית שמן זית
1 כפית חרדל
1 כפית מיונז קל
כמה טיפות ממתיק מלאכותי
אופן ההכנה
מערבים בקערה את כל הירקות קצוצים, מערבבים בנפרד את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הירקות. מערבבים היטב ומרגישים רזים.
חזרה