שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף ברוטב סילאן וסויה / ענת


חומרים (4 מנות)
4 שוקי עוף טרי
2 כפות רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
1 לימון סחוט
5 כפות סילאן
1/4 כוס שמן זית
4 תפוחי אדמה
4 בטטות
3 גזרים
אופן ההכנה
  1. מערבבים בקערה את מיץ הלימון, המלח והפלפל, הסילאן, השמן, רוטב הסויה והשום.
  2. מסדרים את חתיכות העוף בתבנית מרובעת.
  3. חותכים את תפוחי האדמה, הבטטות והגזר לפרוסות ומפזרים בתבנית.
  4. מורחים את הרוטב שהכנו על העוף והירקות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס, למשך שעה.

    אפשר להוסיף עוד 2 כפות סילאן על העוף לאחר 30 דקות אפייה. מומלץ להגיש על מצע של אורז לבן.


חזרה