שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט ירוק פשוט ומושקע / איילת בן-יוסף

גם פשוט וגם מושקע? כן, מדובר במעט מרכיבים, מושקעים. אפשר לשדרג עם תוספות שיש במזווה.


חומרים (6 מנות)
1 ראש חסה עגולה
1 חבילת עלי בייבי מעורבים
1 חסה ורד (אדומה)
לרוטב וינגרט:
1/3 כוס שמן זית
1 שן שום כתושה
1 כף חומץ
1 כף סילאן או דבש
1 כפית טחינה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. שוטפים היטב את החסות ומייבשים. קורעים את החסות ביד לפיסות שניתן להכניס לפה (עשו טובה לכל הסועדים ואל תשאירו עלי חסה ענקיים שלמים - נורא לא נוח לאכול אותם ככה).
  2. בקערת הגשה גדולה מערבבים את שני סוגי החסה עם עלי בייבי ומפזרים תוספות (אם יש).
  3. מערבבים את כל חומרי הרוטב בצנצנת ויוצקים על הסלט.

    תוספות אופציונליות לסלט: חופן אגוזי מלך קלויים, חופן אגוזי פקאן סיני (מסוכר).

חזרה