שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שומר צלוי בתבלינים / איילת בן-יוסף


חומרים (6 מנות)
1 ק"ג שומר (כ-4 יחידות)
2 כפות שמן זית
1 כף זרעי כוסברה
1 כף זרעי חרדל
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. פורסים את השומר לפרוסות אורכיות. מרסקים מעט את זרעי הכוסברה והחרדל (במכתש ועלי - או סתם בעזרת תחתית של כוס).
  3. בתבנית אפיה מערבבים את השומר עם התבלינים ומכניסים לתנור שחומם לחום בינוני-גבוה ל-40 דקות, עד שקצוות השומר מתחילים להשחים.

חזרה