שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פילאף קינואה / פיליס גלזר

את המתכון הזה, הנהדר כתוספת, אני אוהבת להכין ולהדק בכוס. אז אני הופכת את הכוס על צלחת הגשה ויש לי מנה יפה וטעימה.


חומרים (6 מנות)
1/4 כוס גזר קצוץ דק מאוד
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ דק מאוד
2 כפות סלרי אמריקני קצוץ דק
2 כפות פלפלים אדומים קצוצים דק
2 כפות פלפלים ירוקים קצוצים דק
3 כוסות קינואה מבושלת (לפי המתכון הבסיסי - קישור למתכון מצד ימין)
2 כפות חמאה או שמן זית (או שילוב שלהם)
1 שן שום כתושה
1 כפית אורגנו טרי קצוץ או כפית אורגנו יבש
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
1 כוס שקדים או אגוזי לוז קטנים שלמים, או חצאי פקאנים קצוצים וקלויים במחבת יבשה
אופן ההכנה
  1. מכינים את הקינואה ושומרים חם.
  2. בינתיים, ממיסים את החמאה במחבת (או מחממים את השמן) ומקפיצים את הירקות עד שמוכנים אך עדיין פריכים. מוסיפים את האורגנו.
  3. בוחשים את הירקות והשקדים לתוך הקינואה החמה ומערבבים היטב.
חזרה