שלח להדפסה  
כבושים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עגבניות מיובשות בשמן זית ועשבי תיבול / פיליס גלזר


חומרים
100 גרם עגבניות מיובשות
3 כפות חומץ בלסמי או חומץ בן יין אדום
2 גבעולי רוזמרין
2 גבעולי אורגנו או טימין טרי
8-6 שיני שום שלמות, חצויות
שמן זית לכיסוי
אופן ההכנה
  1. שוטפים היטב את העגבניות המיובשות ושמים בסיר. מכסים במים רותחים. מוסיפים את החומץ ומבשלים על להבה בינונית-נמוכה 5 דקות. מוציאים מהסיר ומסננים היטב. שוטפים היטב פעם נוספת.
  2. בצנצנת זכוכית קטנה, מכינים שכבות של עגבניות, עשבי תיבול ושום, ובסוף מכסים בשמן זית (חשוב שהשמן יכסה את הכל, כולל עשבי התיבול). מעמידים בצד ליום-יומיים לפני השימוש. שומרים במקרר.

חזרה