שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטו עגבניות מיובשות וריחן / פיליס גלזר


חומרים
2-1.5 כוסות ריחן
2.5 כפות עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות דק
2.5 שיני שום פרוסות
8 כפות גבינת פרמזן מיובשת, מגוררת
1/3 כוס צנוברים
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
במעבד מזון מערבבים ריחן, עגבניות, שום, גבינה וצנוברים, וטוחנים קלות. בזמן שהמכונה פועלת, יוצקים פנימה שמן זית בהדרגה. מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לטחון עד למרקם הרצוי.


חזרה