שלח להדפסה  
ארוחות בוקר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לחם מטוגן משופר / פיליס גלזר


חומרים (6 מנות)
4 פרוסות לחם מקמח מלא (אפשר להוריד קרום אם הוא עבה)
2 ביצים גדולות אורגניות, או ביצי חופש, או מועשרות באומגה 3
6 כפות חלב רזה
2 כפיות תמצית וניל טבעי
קורט קינמון
אופן ההכנה

 

בקערה טורפים ביצה, חלב, וניל וקינמון ומשרים את פרוסות הלחם בתערובת. מחממים מחבת טפלון (מהסוג שלא מצריך שימון) וצולים את הפרוסות עד להשחמה.

 

ערך תזונתי למנה: 249 קלוריות, 13.5 גרם חלבון, 7.4 גרם שומן, 32.2 גרם פחמימה.


חזרה