שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות סלמון מהירות / פיליס גלזר


חומרים (6 מנות)
1 קופסת שימורים קטנה של סלמון מסוננת היטב
1 ביצה טרופה
1/3 כוס נבט חיטה
2 כפות פטרוזיליה עירית או כוסברה קצוצות דק
מעט שמן קנולה אקטיב (השמן החדש החדש המסייע להורדת הכולסטרול)
אופן ההכנה

מסננים היטב את הסלמון ומערבבים עם יתר החומרים. אם התערובת יוצאת רטובה מדי, אפשר להוסיף לה עוד כפית או שתיים של נבט חיטה. יוצרים קציצות קטנות ומטגנים במעט שמן. מגישים חם או קר בתוספת סלט.

ערך תזונתי לשש קציצות: 609 קלוריות, 47.9 גרם חלבון, 35.4 גרם שומן, 24.8 גרם פחמימה.


חזרה